СУ ''Константин Величков'' - гр.Пловдив - UNREGISTERED VERSION

Отиване към съдържанието

Главно меню

Отворено балканско първенство за юноши и девойки до 16 г.

Галерия > 2015/2016

На 5-6 декември в Пловдив се проведе отворено балканско първенство за юноши и девойки до 16 г.
Любезните домакини от Пловдив в лицето на госпожа Ели Атанасова и Росица Соколова от спортен клуб „Пловдив" с председател Георги Игнатов и с подкрепата на сътрудници от БФХТ – Калоян Чернев и Емилия Витанова създадоха добра организация, която допринесе първенството да протече на високо организационно спортно-техническо ниво.
Класирането е както следва:
При девойките до 16 г.

1 място – България
2 място – Сърбия
3 място - Румъния
При юношите до 16 г.
1 място – Сърбия
2 място - България
3 място - Дунав
4 място - Чепинци
За голмайстори на Откритото балканското първенство бяха определени Мартин Кунов и Ели Карталова (съзтезател в националния отбор на България от СКХТ „Пловдив").
Паралелно с Отворения балкански шампионат се проведе и Петото издания на Коледния турнир по хокей в зала, организиран от СКХТ „Пловдив" и работна среща на ръководствата на балканските федерации в Новотел Пловдив. На срещата бяха дискутирани въпроси по спортния календар за 2016 г. на Европейската федерация и домакинството на гр.Пловдив през 2016г. на Балканско първенство за младежи и девойки до 18г.
Българската федерация изказа благодарност към състезателите, треньорите, ръководителите, доброволците и домакините участвали в Балканското първенство.

Назад към съдържанието | Назад към главното меню