СУ ''Константин Величков'' - гр.Пловдив - UNREGISTERED VERSION

Отиване към съдържанието

Главно меню

Випуск 2012г.

Галерия > 2011/2012

Изпращане и бал на Випуск 2012
На 11.05.2012 г. изпратихме тържествено нашите ученици от 12 клас.
На 24.05.2012 г. беше официалния бал.
Пожелаваме на нашите момичета и момчета успех във всяко тяхно начинание и На добър час!!!
И тази година  бихме за последно училищния звънец за випуск 2012 и изпратихме завършващите по традиционния за нашата гимназия забавен и емоционален начин.

Класният  ръководител
Нели Андреева строи за последно своя клас и представи учениците си, всеки в своя характерен стил, с чувство за хумор и много любов.
На добър час!!!
В училищните години всички завързваме нови контакти и приятелства. Някои от тях се разпадат, но други остават здрави и неразрушими... Със сълзи изпращаме абитуриентите от випуск 2011-2012, в който има уникални и неповторими хора. Те винаги ще са в сърцата ни! Желаем ви да имате хиляди мечти и да се стремите към сбъдването им! Градете живота си в най- добрата за вас посока и постигайте множество успехи, но не забравяйте от къде сте тръгнали! Имали сме добри и лоши мигове, но тези деца  остават завинаги в сърцата ни с хубавите ни спомени!

И нека не забравяме всичките спортни изяви, в които през годините участваха нашите дванадесетокласници.
Доброто им представяне през годините донесе на  СОУ “Константин Величков” много трофеи и страхотни моменти. Още кънти салона от виковете на най-добрата агитка, която подкрепяше баскетболния ни отбор и посрещаше с прегракнали гласове и победите, и загубите му. Футболният ни отбор също се представи на ниво и тази година. Пожелавам на абитyриентите успехи във всяко едно начинание и спорта винаги да върви заедно с тях.Назад към съдържанието | Назад към главното меню