СУ ''Константин Величков'' - гр.Пловдив - UNREGISTERED VERSION

Отиване към съдържанието

Главно меню

Боксова зала

В началото на октомври отвори врати за тренировки по бокс и кик бокс ремонтираната спортна зала на училище СОУ „Константин Величков” гр. Пловдив.
Спортната зала е с големина около 130 и се очаква в нея да тренират над 50 души на няколко групи в различна възраст. Залата е оборудвана с боксови чували и круши, огледала, съблекални и е напълно пригодена за тренировки по бокс и кик бокс.
СК Терес е осигурил трима български треньори за провеждане на занятията: Златомир Димитров, Ангел Янков и Николай Драганов. И тримата треньори са с дългогодишен стаж като състезатели по кик бокс, не еднократни републикански шампиони и бивши състезатели от нациолания отбор на България. Очаква се често в залата да гостува и представител на украинската школа по кик бокс г-н Сироденко, който е и председател на СК Терес.
„Искаме да изкажем специални благодарности на ръководството на СОУ „Константин Величков” и персонално на директорката г-жа Атанасова, за оказаната подкрепа и съдействие, за да може днес тази зала и тренировките по бокс и кик бокс да са факт! Едно дете повече в спортната зала е едно дете по-малко по улиците! „ коментираха от СК Терес.

Назад към съдържанието | Назад към главното меню