СУ ''Константин Величков'' - гр.Пловдив - UNREGISTERED VERSION

Отиване към съдържанието

Главно меню

Футболен турнир "Георги Славков - Бенкса"

За учениците > Награждавани ученици > 2014-2015

ОТНОВО ПОБЕДА ЗА СОУ „КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ”

СОУ ''Конастантин Величков '' Стана на 1 място между училищното първенство по футбол
за 4-5 клас !!!!  
120 деца от 12 пловдивски училища премериха сили във второто издание на детския футболен турнир "Георги Славков - Бенкса", което се проведе в събота (6 юни) на "Футболен комплекс Ботев 1912". Както и в дебютната си година, надпреварата предложи много емоции за малчуганите, които този път бяха на възраст до 5-ти клас. Мачовете помежду им бяха изпълнени с много заряд, интригуващи обрати и неочаквани развръзки, в няколко случая се стигна и до ролетката на дузпите.
Победител в оспорваната надпревара стана СОУ "Константин Величков". Малчуганите триуфираха заслужено, след като записаха пет последователни победи в груповата фаза и мачовете от елиминациите. Шампионите прибраха купата "Георги Славков - Бенкса" във витрината на своето училище, заедно с чек за 1500 лв, който могат да изразходват за подобряване и обогатяване на материалната си база.
Илиян Петров грабна приза за голмайстор на турнира с 10 попадения, а наградата му бе връчена от поразявалия десетки мрежи майстор на гола и дрибъла - Атанас Пашев. Малкият реализатор получи и фланелка с подпис на голмайстора на "Ботев" Иван Цветков.
Специалният приз "Георги Славков - Бенска", който се връчва на най-полезния състезател в турнира отиде при друг възпитаник на СОУ "Константин Величков" - Венцислав Лилов, който получи специална статуетка и фланелка с подпис на Йордан Христов от дъщерята на Бенкса - Десислава.Назад към съдържанието | Назад към главното меню